Tuesday, May 10, 2011

Εισακτέοι 2011-2012

Η σχετική ανακοίνωση είναι εδώ.

O πίνακας των εισακτέων είναι εδώ.

4 comments:

  1. Anonymous11:42 am

    kanena sxolio?!!!!

    ReplyDelete
  2. Anonymous4:30 am

    Για να μπει επιτέλους μια τάξη και για να μη διαχέεται η ευθύνη
    Στη διαδικασία των Γενικών Εξετάσεων προβλέπεται η υπογραφή ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ το οποίο υπογράφεται από τους επιτηρητές και από το μέλος της λυκειακής επιτροπής που παραλαμβάνει τα γραπτά.
    Μήπως[ τι μήπως το ορθόν είναι] θα πρέπει το Πρωτόκολλο να βγαίνει σε αντίγραφα τόσα όσα και αυτοί που το υπογράφουν. Γιατί πως κατοχυρώνεται ο επιτηρητής ότι παρέδωσε τα γραπτά?. Μην βιαστείτε να μιλήσετε για γραφειοκρατία, γιατί αν συμβεί κάτι θα δείτε αντιδράσεις από αυτούς που δεν είναι οι επιτηρητές που δεν το φαντάζεστε. Άλλωστε είναι και θέμα ουσίας για να μάθουν τα στελέχη της εκπαίδευσης ότι η τήρηση των τυπικών διαδικασιών δεν αφορά όλους τους άλλους εκτός από τα ίδια.
    Τι πρέπει να κάνετε , αμέσως να σταλεί διευκρινιστική εγκύκλιος από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΔΜΘ, στην οποία να αναφέρεται ότι αντίγραφο του Πρωτοκόλλου Παραλαβής και Παράδοσης των γραπτών των ΓΕ δίνεται και στους καθηγητές που παραδίδουν τα γραπτά.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:14 pm

    anartHseis yok!!!!

    ReplyDelete
  4. Μαθητης10:05 am

    Στ θεματα των πανελλαδικων εξετασεων γι το μαθημα των Μαθηματικων Γενικης Παιδειας και ειδικοτερα στο Θεμα Α ,Α4 ερωτηση Σωστου-Λαθους 3 ,υπαρχει ασαφεια...πιο αναλυτικα ,γι να οριζεται η σχεση που δινεται πρεπει να ισχυει :Η g ειναι παραγωγισιμη στ σημειο χ0 του πεδιο ορισμου της A ,και η f ειναι παραγωγισιμη στ g(χ0) ,διαφορετικα ειναι λαθος η απαντηση και οχι σωστη οπως υποστηριζεται....η παραπανω διευκρινηση μπορει να βρεθει και στ βιβλιο των Μαθηματικων της Τεχνολογικης και Θετικης Κατευθυνσης ,σελ. 234. στ Θεωρημα .Αντιθετα στ βιβλιο Μαθηματικων Γενικης Παιδειας δεν αναφερεται ξεκαθαρα η προυποθεση γι να ισχυει η σχεση που δινεται .Θα ηταν πολυ σημαντικο να μεταφερεται αυτη τη διευκρινηση στο κεντρο εξετασεων ετσι ωστε να μη θεωρηθει ως λαθος απαντηση η Λαθος...ευχαριστω

    ReplyDelete