Wednesday, June 09, 2010

ΚΥ Απόφαση Αποζημίωσης Πανελληνίων Εξετάσεων

Η κοινή υπουργική απόφαση Ι. Πανάρετου, και Φ. Σαχινίδη.

18 comments:

  1. Anonymous2:34 pm

    Έχετε να πείτε κάτι για το παρακάτω;

    http://olme-attik.att.sch.gr/files/annolme/APOXI.pdf

    "Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ι. Πανάρετος είχε δημοσιοποιήσει στις 26 Μαΐου, όταν η ΟΛΜΕ είχε ανακοινώσει αποχή από τις βαθμολογήσεις για την Παρασκευή 28 Μαΐου, μιαν άλλη Υπουργική Απόφαση υπογεγραμμένη από τον ίδιο με σαφώς μικρότερες περικοπές σε ορισμένες αμοιβές και διατήρηση στο ίδιο ύψος τις αμοιβές των επιτηρητών και βαθμολογητών."

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:03 am

    Μα τί τακτική είναι αυτή του Υπουργείου;
    Πρώτα μας πετάει την λάσπη και μετά μας κοροϊδεύει;
    Έξαλλοι είμαστε όλοι οι εκπαιδευτικοί.

    Για προσγειωθείτε λίγο όλοι εκεί πέρα, γιατί το παρακάνατε.

    Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή αίσχη. Και το κακό είναι πως η πολιτική ηγεσία νομίζει ότι καλώς πράττει. Προς ενημέρωση σας πράττει πολύ κακώς. Αν δεν μπορείτε να σοβαρευτείτε και συνεχίζετε να παίζετε με τους εκπαιδευτικούς να πάτε σπίτια σας. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο. το κάνετε ακόμη δυσκολότερο με τις ασυναρτησίες σας και έχουμε κι εσάς να μας δουλεύετε κανονικά.

    Και κόφτε και όλα αυτά τα πομπώδη. Τί "Πρόγραμμα Μείζονος Επιμόρφωσης" και κάτι άλλες αηδίες "Κοινωνία της γνώσης" και να "μετασχηματίσουμε" και κάτι τέτοια. Ρεζίλι έχετε γίνει.

    Σοβαρευτείτε.

    ReplyDelete
  3. Anonymous4:31 am

    Κύριε Πανάρετε και Κύριοι της ΟΛΜΕ,
    Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι φταίνε οι ταλαίπωροι οι μαθητές-υποψήφιοι οι οποίοι περιμένουν με αγωνία την δημοσίευση των βαθμολογιών και αντί αυτού βλέπουν μια κόντρα μεταξύ ΟΛΜΕ και Υπουργείου σε ότι αφορά τις αμοιβές των εμπλεκόμενων καθηγητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις;
    Είναι πασιφανές ότι η συνεχιζόμενη αποχή των βαθμολογητών στα Βαθμολογικά κέντρα θα καθυστερήσει σημαντικά την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης των γραπτών με αποτέλεσμα να "τσουλήσει" χρονικά η ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών!
    Τι φταίνε οι μαθητές για όλα αυτά;
    Γιατί παίζονται τέτοια παιχνίδια στις πλάτες τους;
    Κανείς δεν σέβεται τον κόπο και τον αγώνα τους; Την αγωνία για το μέλλον τους;
    Τι θα γίνει τελικά με το θέμα αυτό; Θα δοθεί κάποια τελεσίδικη λύση;
    Κύριε Πανάρετε μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε, με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας, για το πότε εκτιμάτε ότι θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών;

    Ένας ταλαίπωρος γονιός υποψηφίου

    ReplyDelete
  4. Anonymous4:52 am

    Εμείς οι εκπαιδευτικοί του 34ου βαθμολογικού κέντρου αισθανόμενοι αυξημένη την ευθύνη της βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων των μαθητών μας, αγωνιούμε για την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα σε συνθήκες απαιτούμενης ηρεμίας.

    Πιστεύουμε ότι η σοβαρότατη αυτή διαδικασία υπονομεύεται από την μέχρι τώρα τακτική του Υπουργείου να μας εξαπατά από την έναρξη των εξετάσεων σχετικά με τις αμοιβές μας.

    Θεωρούμε αυτή την τακτική σαν μια ακόμη μορφή απαξίωσης του εκπαιδευτικού και της εκπαίδευσης. Διαμαρτυρόμαστε και αποφασίζουμε να απέχουμε από τα καθήκοντά μας, έως ότου το Υπουργείο Παιδείας αντιμετωπίσει την όλη διαδικασία όπως δεσμεύτηκε ο υφυπουργός στο ΔΣ της ΟΛΜΕ.




    Οι εκπαιδευτικοί του 34ου Βαθμολογικού Κέντρου.

    ReplyDelete
  5. Anonymous5:25 am

    Κάτι τρέχει.... κάτι τρέχει ..... της γειτονίας μας ο τρελός......

    Με αφορμή τη διημερίδα του υπουργείου παιδείας- του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ στις 11 και 12 Ιουνίου 2010.

    Θέμα «ο ρόλος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής για την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη: «έξυπνες» πολιτικές για «έξυπνη» οικονομία και ανάπτυξη»

    Διαβάζοντας κανείς το πρόγραμμα δεν μπορεί να μη διερωτηθεί για τα κριτήρια επιλογής των ομιλητών, ιδιαίτερα αυτών που είναι υπεύθυνοι ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. και ΚΕ.ΣΥ.Π.
    Τα ίδια ονόματα σε επαναλαμβανόμενες εισηγήσεις και όταν δεν είναι εισηγητές καταλαμβάνουν τις θέσεις των προεδρείων της «επιστημονικής» διημερίδας.

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εισήγηση του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ. Μάλλον θα παρουσιαστεί η δουλειά της «ομάδας εργασίας» που είχε προαναγγελθεί το 2008 και ποτέ δεν .... συνεστήθη.

    Διαβάζοντας κανείς την εγκύκλιο μετακίνησης των εκπαιδευτικών που θα παρακολουθήσουν την διημερίδα. Όλα τα ονόματα παρατίθενται με αλφαβητική σειρά εκτός από 2 ή 3 ονόματα που αφορούν εκπαιδευτικούς που είναι και ταυτόχρονα «εισηγητές». Μάλλον η ειδική αναφορά οφείλεται για να τονιστεί ότι τα ονόματά τους «φιγουράρουν» δύο και τρεις φορές στο πρόγραμμα , για όσους δεν το παρατήρησαν.... αλλά γιατί και πάλι δεν αναφέρονται στην ειδική αυτή και προνομιούχο από άποψης προβολής [τρομάρα μας…] όλοι οι εισηγητές που ανήκουν στην κατηγορία των δυναμένων να μετακινηθούν για τη διημερίδα.... γιατί .... γιατί....

    Και τα περίεργα έχουν και συνέχεια.
    Το υπουργείο έστειλε στους ενδιαφερόμενους το εξής μήνυμα
    «Σας αποστέλλουμε το νέο πρόγραμμα, την αφίσα της διημερίδας και τη λίστα με τις συμμετοχές που λάβαμε έως σήμερα (2:30μ.μ.). Σε περίπτωση που έχετε στείλει συμμετοχή και δε συμπεριλαμβάνεστε στη λίστα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τη Δευτέρα 31-05-2010 με το Τμήμα Α ΣΕΠ, προκειμένου τα ονόματα να προωθηθούν για έγκριση μετακίνησης και να τυπωθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής.»
    Αυτό….. το να τυπωθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής προκαλεί συγκίνηση ... άλλη μια βεβαίωση για να πάρουν κάποιοι μόρια..... βεβαιώσεις που δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε..... αλλά βεβαιώσεις με τυπωμένα εκ των προτέρων τα ονόματα «των συμμετεχόντων».... ελπίζουμε να μην αποσταλούν οι τυπωμένες εκ των προτέρων βεβαιώσεις και σε αυτούς που δεν πρόκειται .... να «τιμήσουν» με την παρουσία τους την εκδήλωση .....

    Κατά τα άλλα οι πληροφορίες ότι μεταξύ των εισηγητών της επιστημονικής διημερίδας περιλαμβάνονται και άτομα χωρίς πτυχίο ή άτομα φέροντα τον «μαϊμού» τίτλο του ερευνητή κρίνονται ... κακοήθεις και υποβολιμαίες.....

    Και ξαφνικά δεν μπορούσε να λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή ......
    Ενεφανίσθη ω!!! του θαύματος ο οικογενειακός σύλλογος «μαϊμού» «Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Στελεχών ΣΕΠ της ΔΕ» με το ΑΠ.32/9.6.2010 υπόμνημα του οικογενειακού ΔΣ προς την υπουργό παιδείας και διατυπώνει θέσεις για την «Ενίσχυση και αναβάθμιση των Δομών Σ.Ε.Π. (Νομαρχιακών ΚΕ.ΣΥ.Π. και Γραφείων Σ.Ε.Π. των σχολικών μονάδων της χώρας) καθώς και του Θεσμού του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην ελληνική εκπαίδευση»

    Σημειώνεται ότι ο εν λόγω σύλλογος έχει να πει το οτιδήποτε από την 22.12.2008[2:04pm] […. Ναι από τότε….!!!!] όπως μπορεί κανείς πολύ εύκολα να παρατηρήσει αν κάνει τον κόπο να μπει στην ιστοσελίδα του οικογενειακού συλλόγου http://www.ksp.gr/forum1/viewforum.php?f=24&sid=7a3928ae7e9a42e76ad818a48aecd0f0

    Όλα τα είχε η Μαριορή … ο φερετζές της έλειπε [και μεταφορικά και στην κυριολεξία]

    Και όλα αυτά αναφέρονται στον τίτλο της διημερίδας ως «έξυπνες» πολιτικές……

    Τον πρωθυπουργό ποιος θα τον προστατεύσει κύριε υφυπουργέ από όσα περίεργα και όχι μόνο συμβαίνουν…. Ποιος……

    ReplyDelete
  6. Anonymous12:36 pm

    και να ήταν μόνο αυτά @5:25 πμ οι ίδιοι στην οργανωτική και "επιστημονική" επιτροπή ή έχοντες σχέση με αυτούς
    γιάνης πίνει .... γιάννης κερναει.
    Συγγνώμη κύριε υφυπουργέ δεν σας αφορούν συνειρμικές προσεγγίσεις σχετικές με το όνομά σας...
    τον πρωθυπουργό όμως ποιός θα τον προστατεύσει κύριε υφυπουργέ από όσα περίεργα και όχι μόνο συμβαίνουν .... Ποιός.....

    ReplyDelete
  7. Anonymous8:44 pm

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ" ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ο ρόλος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής για την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη: «έξυπνες» πολιτικές για «έξυπνη» οικονομία και ανάπτυξη»

    ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΠ
    ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠ ΣΤΗΝ ΚτΠ!!!!!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ" ΔΙΗΜΕΙΔΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ:
    "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ"ΨΗΦΙΣΜΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ"

    ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΨΗΦΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ......

    ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ... ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΤΙ?

    Τον πρωθυπουργό ποιος θα τον προστατεύσει κύριε υφυπουργέ από όσα περίεργα και όχι μόνο συμβαίνουν…. Ποιος……

    ReplyDelete
  8. οργή και αγανάκτηση είναι οι λέξεις που μπορούν να εκφράσουν τη διάθεση μου. Όχι για τις περικοπές (αν και αυτό είναι υπό συζήτηση) αλλά για τον εμπαιγμό. Η συνεργασία μας στο μεταπτυχιακό μου (1999-02) μου είχε δημιουργήσει άλλη αίσθηση. Φαίνεται ότι η ενασχόληση σας σε "διαφορετικούς χώρους" σας αλλοτριώνει. Σας παρακαλώ διαψεύστε με με την συμπεριφορά σας.
    ΥΓ: αν μου έλεγαν ψέμματα οι υπεύθυνοι του βαθμολογικού ή της ΟΛΜΕ παρακαλώ καταγγείλτε το.

    ReplyDelete
  9. Anonymous11:12 pm

    Πιστέψατε κ. υφυπουργέ, ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε πολλούς, για πολλά, επί πολύ χρόνο;
    Και μόνο αυτή η συμπεριφορά σας να προσπαθήσετε να μας κοροιδέψετε έτσι μέσα στα μούτρα μας,επενδύοντας στους κοινωνικούς αυτοματισμούς, γονείς εναντίον εκπαιδευτικών, είναι άξια χλευασμού.
    Αλλά πια δεν υπάρχει ούτε σάλιο.
    Δεν με ενδιαφέρει αν θα δημοσιεύσετε το σχόλιο μου, όπως και δεν μας ενδιαφέρει η τόσο υποκριτική στάση σας. Εμείς δεν περιμένουμε από εσάς τίποτα. Εμείς την δουλειά που ορκιστήκαμε να κάνουμε, να μορφώσουμε τα παιδιά σας θα την κάνουμε, όσα εμπόδια κι αν βάζετε στον δρόμο μας. Εσείς είστε οι επίορκοι. Τώρα πια είστε και μπαγαμπόντηδες.

    ReplyDelete
  10. Anonymous6:55 am

    Δούλεμα και εμπαιγμός..
    Ας βγαίνατε να πείτε όπως και άλλοι γνωστοί σας "δεν υπάρχει σάλιο", γιατί διοργανώνουμε ημερίδες, συνέδρια και άλλα παρεμφερή για την προβολή μας. Ας καλούσατε τον κόσμο να δουλέψει από φιλότιμο παρά να τον χλευάζετε με τα 12 ευρώ μεικτά την μέρα. Ευτυχώς όμως έμαθα ότι εξασφαλίσατε τα κατάλληλα κονδύλια για τις υπερωρίες των εργαζομένων στα γραφεία σας. Εύγε!

    ReplyDelete
  11. Anonymous1:31 pm

    "...Ας καλούσατε τον κόσμο να δουλέψει από φιλότιμο παρά να τον χλευάζετε με τα 12 ευρώ μεικτά την μέρα..."

    Εύστοχη παρατήρηση.

    ReplyDelete
  12. Anonymous3:24 pm

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ" ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΕΠ .... ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΣΕΠ ΚΑΙ ΚΕΣΥΠ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ..... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ …. ΑΥΤΟΙ/ΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ» ΔΙΗΜΕΡΟ?

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ .... ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ......

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΓΙΑΤΙ .... ΓΙΑΤΙ...

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ:

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Ή ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ....

    Τον πρωθυπουργό ποιος θα τον προστατεύσει κύριε υφυπουργέ από όσα περίεργα και όχι μόνο συμβαίνουν…. Ποιος……

    ReplyDelete
  13. Anonymous2:52 am

    Γιατί εμφανίσθηκαν σήμερα;

    Γιατί σήμερα πήραν τα λεφτά από το ΕΣΠΑ να τα πετάξουν μία ακόμη φορά σε άσχετες "Ημερίδες", που έχουν το θράσος και τις λένε επιστημονικές.

    Το 99.9% των δήθεν επιστημονικών ημερίδων γίνεται για να απορροφηθούν κονδύλια και καμία σχέση δεν έχουν με επιστήμη. Φαίνεται και από τους συμμετέχοντες και από τις εισηγήσεις, που είναι άρες μάρες κουκουνάρες.

    Συμβουλεύω τους παρευρισκόμενους σε τέτοιες γελοιότητες να αντιδρούν και να αποδοκιμάζουν, μήπως και κάποια στιγμή βάλουν μυαλό. Αρκετά ανεχτήκαμε.

    ReplyDelete
  14. Anonymous12:22 pm

    ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΦΑΝΗΣΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

    ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕΠΕΔ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ

    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ PP ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ


    ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΜΟΡΙΑ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΤΟ ΠΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΓΛΥΦΑΝ... ΕΓΛΥΦΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΥΤΥΧΩΣ …….

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ .ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΝΤΑΙ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΕΠ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

    Τον πρωθυπουργό ποιος θα τον προστατεύσει κύριε υφυπουργέ από όσα περίεργα και όχι μόνο συμβαίνουν…. Ποιος……

    ReplyDelete
  15. Anonymous2:24 pm

    Κριτικό Αναπτυξιακό Μοντέλο
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ 11888
    Όλως τυχαία όλες οι εισηγήσεις παρέεμπαν στο 11888 ..... συγγνώμη στο ΚΡΙΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

    ReplyDelete
  16. Anonymous1:56 am

    μας ενέπεξαν με τη διημερίδα της σεπδ
    μας κουβάλησαν στο υπουργείο για να σας καταγγείλουν επειδη δεν τους κανατε το χατηρι να τους δωσετε το εσπα
    διαμχή για την κουταλα πι+σεπεδ εναντια σε εκεπ
    εμας ρις μας ενδιαφερουν όλα αυτά κυριε υγυποθυργέ
    το πι καταγγέλει το υπουργείο και σας απειλούσαν με παραιτήσεις
    αυτοί που πριν λίγους μηνες δεν μιλούσαν επειδή διαχειριζόντουσαν το κπσ και δεν έδιναν λόγο σε κανένα
    εισηγήσεις χάλια
    διαφήμιζαν ως στελέχη υψηλού επιπέδου και αξια άτομα χωρίς πτυχίο, ερευνητές μαιμού, στελέχη κεσυπ που δεν ξέρουν τι θα πει σεπ [εκαναν εισηγήσεις και μας έλεγαν ποια είναι τα καθηκοντα των σεπιτων και ποια η νομοθεσία, κάτι κυρίες που σε λίγες μέρες παιρνουν σύνταξη]
    οι εισηγητές ο ένας λιβάνιζε τον άλλο και όλοι μαζί την προοεδρο μιας μκε που την είχε καταγγείλει ο καθηγητής μας στην θεσσαλονική και πρώην πρόεδρος του πι
    και δεν έφτανε που ο ένας εισηγητήης λιβάνιζε τον άλλο ηταν όλοι η γνωστή παρέα που εμφανίζεται ότι κάτι κάνει και από ουσία τίποτε
    οι μεγάλοι επιστήμονες χωρίς πτυχία και οι ερευνητές μαιμού μπέρδεψαν τα μπλοκς και τα φορουμ με τις πύλες πληροδοριών προκειμένου να καταγγείλουν το υπουργείο και επειδή συνδεόυν τον σεπ με αυτογνωσίες και κουραφέξαλα και επειδή δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κοινωνία της πληροφρίας και επειδή προσπαθούν να επιιβάλλουν την επιστημονική τους άγνοια με στημένες διημερίδες

    έβαλαν και κάποιον να μιλήσει για την αξιοποίθηση των κονδυλίων που έχουν επενδυθεί στο σεπ και μπέρδεψε τα γραφεία διασ'υνδεσης των πανεπιστημίων με τις δομές σεπ της δευτεροβάιμιας εκπαίδευσης
    έβαλαν και μίλησαν κάποιες κυρίες των κεσυπ που ππλιρνουν σύνταξη και μες στην άγνια τους μας έλεγαν τη νομοθεσία του σεπ και πόσα γρασεπ και κεσυπ υπάροχιυν στην ελλάδα... και μας τις διαφήμιζαν ως τα κορυφαία στελεχη του υπουργείου

    αλήθεια που τους βρήκαν όλους αυτούς και μας τους έφεραν ..... απλά είναι όλοιο τους μια παρέα και τους μάζεψαν και ήρθαν να καταγγείλουν το υπουργείο μαζί με το πι και τη σεπεδ και μαζί οτυς συνδικαλιστές μαιμού ή συνδιακλιστές που πήραν θέσεις με μαιμού μόρια σε αγαστή συμπνοια για τα εσπα

    και μας μίλησαν για διεπιστημονική συνεργασία οι φιλόλογοι...οι φιλολογοι.... οι κοινωνιολογόι .... οι κοινωννιολογόι ..... οι ωυχολόγοι και οι ψυχολόγοι και οι ζωγραφδοι και οι μουσικοί ... μια παιδική χαρά που δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας ..... ή το έχουν `καταλάβει την άγνοια τους και αντιδρούν για την πίττα του εσπα .....

    ReplyDelete
  17. Anonymous1:38 am

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΠΕΔ ΤΟΥ ΠΙ

    ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΚΕΣΥΠ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΚΕΣΥΠ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΣΥΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

    Η ΣΕΠΕΔ ΤΟ ΠΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΠΣ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΛΥΔΑΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

    ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΣΕΠΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΣΥΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΕΣΥΠ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΡΙΑΣ

    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΣΥΠ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΣΥΠ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑ ΚΕΣΥΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΣΥΠ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΓΤΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ

    ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 4 ΟΚΤΒΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΞΣΥΠ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΕΚΑΝΑΝ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΜΜΕΕΤΟΧΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ... ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ .....
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΕΠΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΕΛΙ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΕΣΥΠ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΜΟΡΙΑ

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΑΙΚΟΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ

    ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΦΙΚΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 12 ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ 2010

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΞΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΡΑΣΕΠ ΚΑΙ ΚΕΣΥΠ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΛΑΞΙΩΝΕΤΕ ΩΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ ... ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ......

    ReplyDelete
  18. Anonymous2:52 pm

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ" ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 12 ΙΟΤΝΙΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟY ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΠ

    ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

    ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΕΙΠΕ» ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΕΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ «ΥΨΗΛΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ» ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΕΠ [ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ],ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΟ 11888.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΡΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΣΕΠΕΔ [ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟSΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ OPENGOV] ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΕΠΕΔ XARAKTHRIZEI TO ΛΕΠΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....
    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΠΟΤ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΜΚΕ "ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠ ... ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ReplyDelete