Thursday, September 16, 2010

Συνέντευξη στον Skai (Λυριτζής Οικονόμου), 15/9/2010

http://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=2627

4 comments:

  1. Anonymous11:53 am

    "κρατικίστικη ελεύθερη οικονομία.

    Eγω το έλεγα και το λεω "Ελληνική Σοβιετική Φεδουαρχία"

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:16 pm

    Kε Παναρετε
    Η 3-μελης των προεδρων ΤΕΙ που χθες ηταν στο γραφειο σας ....συμφωνησε με την πρωταση σας για να γινουν τα ΤΕΙ "τριτοβάθμια Ιδρυματα Περιφερειακής ανάπτυξης???" χωρις τη δυνατότητα να κάνουν ερευνα???

    ΔΕΝ πιστευω οτι θα μου απαντησετε ...αλλα ετσι ενημερωνουμε την κοινοτητα των ΤΕΙ τι ετοιμαζουν-προτεινουν...καποιοι....

    ReplyDelete
  3. Μια και ειστε on-line
    Γιατι η αλλαγη απο ΑΕΙ [ δηλ. Πανεπιστημια και ΤΕΙ] σε Τριτοβάθμια??? Οι πολιτικοι [ και ειστε πολιτικος τωρα] με κατι τετοιες αλλαγεσ περνανε με τα ΜΜΕ τη διαμορφωση της κοινής γνώμης.....

    Τι αλλο θα μας έλθει ???

    Μεχρι τωρα μιλάτε για τις αλλαγες στα Πανεπιστήμια. Για τα ΤΕΙ κουβέντα. Τι μας επιφυλάσει ο "διακριτός ρόλος".

    Προφανός δεν εέχετε λάβει υπ'οψη σας οτι τα τελευταια 10 χρονια τα ΤΕΙ εχουν προσεγγίσει επιστημονες με περγαμμηνες . Μια υποβάθμιση θα διώξει ολους αυτους σε αλλά κράτη.

    Αυτος ειναι ο σκοπός....να δημιουργήσουμε ελληνοφωνους σε UK/USA/ ΕΕ έτσι ώστε να εχουμε .....δεξαμενη κριτων για τους μελλοντικους ΘΑΛΗΔΕΣ !!!!

    Αναλόγιστητε οτι παιζετε με τις "καρίερες" 2000 μελών ΕΠ ....και με τις επι 20-ετη προσπάθειες ολών των προκατόχων σας του ΠΑΣΟΚ

    Πριν αποφασίσετε...σας προτρέπω να κανετε μια βολτα σε μερικα ΤΕΙ ανα την Ελλάδα . Σε πολλα απο αυτα ...θα δειτε υποδομές που ΔΕΝ τις έχουν πολλα πανεπιστημια στην Ελλαδα. Χαρακτηριστικά παραδειγματα το ΤΕΙ Κρητης και το ΤΕΙ Αθήνας.

    Ειναι κριμα να πανε ολα αυτα χαμένα. Σε τελευταια ανάλυση περιουσία του Ελληνικου λαου ειναι.....

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:51 am

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΕΕ ΓΕΩΤΕΕ κ.λ.π ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.
    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΓΚΑΙΤΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ.

    ReplyDelete