Saturday, May 16, 2009

Ο Χ. Σεγκούρα και ο Σ. Κόκκαλης


Διάβασα
το παρακάτω
Για λογαριασμό της Λίβερπουλ θα εργάζεται από εδώ και στο εξής ο Χοσέ Σεγκούρα. Ο Ισπανός γυμναστής, που αντικατέστησε τον Τάκη Λεμονή στο τέλος της περσινής σεζόν και κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους «Ρεντς». Η έλευση στο «Άνφιλντ» του 48χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής από την Κορούνια ήταν προσωπική επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Σεγκούρα θα είναι υπεύθυνος εκγύμνασης όλων των τμημάτων ακαδημιών της Λίβερπουλ, ενώ θα έχει την αρμοδιότητα να ενημερώσει τον Μπενίτεθ για τους παίκτες που μπορούν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Από το 2000 και για δύο χρόνια δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της Γέιδα. Το καλοκαίρι του 2002 πήρε διετή ακαδημαϊκή άδεια για να γίνει βοηθός προπονητή του Σέρα Φερέρ στη Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα. Το 2004 επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο, από όπου παραιτήθηκε οριστικά το 2006, όταν ακολούθησε τον Φερέρ στην ΑΕΚ. Το 2007 πήρε θέση βοηθού του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό, ενώ τον αντικατέστησε προς το τέλος του πρωταθλήματος, κερδίζοντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

No comments:

Post a Comment